top of page

Om SustainAcademy

VÄLKOMMEN TILL EN ALFA-VERSION AV SUSTAINACADEMY, URSÄKTA RÖRAN! 

Välkommen till en tidig version av en crash-course för Strategisk hållbar utveckling. Den här sidan kom till som ett sätt att visa på behovet av att tillgängliggöra den kunskap som ger en systematisk helhetsförståelse för hur vi kan tackla vår tids största utmaningar och förhålla oss proaktiva. 

Det har från flera håll uppdagats för oss ett behov om att tillgängliggöra denna forskning med över 30 år på nacken och till slut utvecklade vi denna plattform som ett proof of concept och ett sätt för oss att experimentera oss fram med paketeringen i dialog med kunder och behovsägare. Ge oss därmed gärna återkoppling på vad ni kan tänkas behöva.

Denna plattform är tänkt att bygga på självkostnadsprincip för att kunna tillgängliggöra dessa kunskaper och verktyg.

Vi som utvecklat detta är Karl-Henrik Robèrt, professor på BTH, och Niccolas Albiz, föreläsare på KTH och konsult för att föra ut och paketera forskningen för näringslivet.

Picture 1.png

Tack för ditt meddelande!

VÄNLIGEN GE OSS ÅTERKOPPLING ELLER HÖR AV DIG MED FRÅGOR
Adress

Valhallavägen 157

115 53, Stockholm

info@sustainacademy.com

Karl-Henrik Robèrt

Professor i Strategisk hållbar utveckling vid BTH. Ashoka Fellow och grundare av Det Naturliga Steget med dess globala nätverk.
Karl-Henrik är även mottagare av the Blue Planet Award

karl-henrik-robert-02-version2-773x435px.jpg

Niccolas Albiz

Konsult inom strategisk hållbar utveckling samt inom socio-teknisk förändringsteori. Teori-ansvarig för nationella initiativet för bättre hållbarhetsutbildning, FutureMinds. 

122A5648_By OttoNorin_edited.jpg
bottom of page